Małe AGD do naprawy
Rozmowy na różne tematy niedotyczące pozostałych działów. Masz nam coś ciekawego do powiedzenia?
- Karola
Małe AGD do naprawy
Oddajecie małe sprzęty AGD do naprawy czy po prostu kupujecie nowe? Ja przykładowo niedawno wybrałam się na naprawę odkurzacza w Krakowie, bo zwyczajnie szkoda mi było go wyrzucać i miałam nadzieję, że uda się coś naprawić. Nie pomyliłam się
Poza tym to też kwestia ekologicznego podejścia. Moim zdaniem nie ma sensu generować więcej śmieci jeśli odkurzacz ma jeszcze szansę działać..

- Bartłomieja-69
Re: Małe AGD do naprawy
Post autor: Bartłomieja-69 »
Też jestem zdania, że każdy powinien dać drugą szansę czy to odkurzaczowi, czy lodówce. Możemy przecież trafić na fachowca z prawdziwego zdarzenia, który przywróci nasze urządzenie do sprawności w kilka chwil dosłownie. Ja co prawda ostatnio zgłosiłam się na serwis piecyka gazowego w Krakowie, ale pracownicy też całkiem szybko się uwinęli i nie mieli z tym problemu 

Re: Małe AGD do naprawy
Post autor: Zośka »
Małe AGD można po części samemu naprawiać. Mi w końcu udało się znaleźć odpowiednie grzałki do bojlera i teraz je wymieniłem i jestem zadowolony. Warto poszukać części w dobrych i sprawdzonych sklepach gdzie są oferty od różnych producentów.