Pogrzeb, nagrobek
Rozmowy na różne tematy niedotyczące pozostałych działów. Masz nam coś ciekawego do powiedzenia?
Pogrzeb, nagrobek
Post autor: poek »
Kogo braliście do wykonania nagrobka? Chodzi mi o taki podwójny pomnik? My nie mieliśmy żadnych rekomendacji i trochę w ciemno skorzystaliśmy z usług pracowni kamieniarskiej Grzelińscy https://www.pracowniakamieniarska.pl/of ... i-podwojne w Rożno-Parcelach, ale wyszliśmy na tym bardzo dobrze. Oni stawili nowy pomnik dla dziadków, bo stary już się cały połamał. Wykonali zlecenie terminowo, rzetelnie, pomnik jest z dobrego kamienia, wygląda bardzo dobrze, polecam serdecznie.
Re: Pogrzeb, nagrobek
Post autor: alenna »
My skorzystaliśmy z usług lokalnej firmy kamieniarskiej, nawet nie pamiętam jej nazwy, bo to było ponad 10 lat temu - jak zmarł mój dziadek. Nagrobek zrobili podwójny, dla babci też, mimo że zmarła dopiero w tym roku. Jej pogrzebem kompleksowo zajął się zakład pogrzebowy Hades w Lublinie. Oni przejęli na siebie obowiązek załatwienia formalności w urzędach, bardzo profesjonalnie podeszli do organizacji ceremonii pogrzebowej i samego pochówku. Ja jestem im naprawdę wdzięczna za pracę, jaką wykonali, bo szczerze mówiąc, sama była w rozsypce i takie wsparcie było mi potrzebne.
Re: Pogrzeb, nagrobek
Post autor: pmazurek »
Jaki nagrobek polecacie wybrać? Czytałam, że nagrobki granitowe są najlepsze ze względu na trwałość i solidność wykonania. A może jednak lepiej kupić kamienny nagrobek? Będę wdzięczna za wasze rady.