szkolenia dla pracowników archiwów
Rozmowy na różne tematy niedotyczące pozostałych działów. Masz nam coś ciekawego do powiedzenia?
- filomena_61
szkolenia dla pracowników archiwów
Post autor: filomena_61 »
Dzień dobry wszystkim! Czy znacie i możecie polecić mi jakieś szkolenia dla pracowników archiwów? Szukam kursu, który pozwoli mi na rozwój zawodowy i lepsze wykorzystanie moich kompetencji. Zależy mi na tym, aby szkolenie było kompleksowe i dostosowane do potrzeb pracowników archiwów. W trakcie moich poszukiwań natknęłam się na kurs archiwisty online, który wydaje się być idealnym rozwiązaniem. Czy uważacie, że warto korzystać z takich szkoleń przez internet? Jakie macie zdanie? 

Re: szkolenia dla pracowników archiwów
Post autor: dariaa »
A co powiecie na szkolenia typu komunikacja interpersonalna w miejscu pracy? Bo mnie się wydaje, że na coś takiego też warto się zapisać. Warto wiedzieć, jak utrzymywać kontakty, jak prowadzić rozmowy. W biznesie jest to bardzo ważne.
Re: szkolenia dla pracowników archiwów
Post autor: Albercik »
Rozwój osobisty i profesjonalny może być wspierany przez kursy z zakresu zarządzania stresem, które znajdują się na stronie https://4grow.pl/ co jest dość istotną sprawą. Uczestnicy uczą się, jak radzić sobie z presją w środowisku pracy i jak utrzymywać dobre zdrowie psychiczne pomimo wyzwań zawodowych.